Neem direct contact op: 06 - 45 49 48 23
Interim

Voor het ontwikkelen van jullie team, afdeling of organisatie  krijg je veel meer resultaat als ik meedraai in de organisatie. Ik ben een vooraf afgesproken hoeveel tijd aanwezig en neem een bepaalde rol op me. We zetten samen de schouders eronder  en het behalen van resulaten wisselen we af met afstand nemen, reflecteren, leren en dingen slimmer of beter gaan doen. 


Voordelen van Interim

Het grote voordeel van de interimrol is dat ik zie en voel wat er feitelijk gebeurt en dat jullie in de praktijk stapsgewijs stappen kunnen zetten naar een betere performance.


Hoe werkt Interim?

Naast het coachen van mensen ben ik analytisch sterk en zijn processen de basis van mijn denken. Wanneer je binnen een afdeling of team een functionele gemeenschappelijke taal ontwikkelt op het niveau van processen en gedrag, heb je bijna alle sleutels in handen om excellent te organiseren. Vakkennis is voldoende aanwezig bij de medewerkers. De kunst is om de hele afdeling of team naar een hoger plan te tillen. Dat is een gezamenlijke inspanning die leidt tot een gezamenlijk resultaat waarbij ik mezelf als een katalysator zie.

 

Raak je getriggerd?

Bel eens voor een afspraak. Dan kunnen we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

 

Stof tot nadenken

Uiteindelijk is de interimmer waard wat overeind blijft na zijn vertrek.

  • Text Hover