Neem direct contact op: 06 - 45 49 48 23
Leiderschaps Coaching

Leiderschaps Coaching richt zich op jou als leider c.q. leidinggevende. Hoe beïnvloedt jij jouw medewerkers? In welke mate motiveer en inspireer jij hen dat te doen wat het beste is voor de organisatie? Of gaat het om meer dan dat?

 

Wat is leiderschaps coaching?

Leiderschaps Coaching is een bijzondere vorm van Personal Coaching. Deze vorm van coaching richt zich op jou als mens in de rol van leider / leidinggevende.

 

Het uitgangspunt is jouw antwoord op de vraag: wat voor leidinggevende wil jij zijn? 

 

Leiderschap gaat over positieve beïnvloeding, inspiratie, voorbeeldgedrag, authenticiteit, kwetsbaarheid, controle loslaten en nog veel meer. Het kan dus niet anders dat er een flinke dosis zelfreflectie aan te pas komt. 

 

Hoe werkt Leiderschaps Coaching?

Qua proces is Leiderschaps Coaching vergelijkbaar met Personal Coaching (lees ook die pagina nog even door). 

We gaan natuulijk in op jouw huidige stijl en hoe je hier verandering in kunt krijgen in de door jou gewenste richting. Natuurlijk mag je van mij verwachten dat ik op basis van mijn kennis en ervaring tips en adviezen geef. En dat ik je spiegel op jouw gedrag, resultaten en doelen. 

 

Maak je gebruik van hulpmiddelen?

Om een beter zelfinzicht te krijgen maak ik regelmatig gebruik van het Life Styles Inventory (LSI, zie de afbeelding hieronder) instrument dat jouw denk- en gedragsstijlen in kaart brengt. LSI is een wetenschappelijk instrument en wordt wereldwijd toegepast als belangrijk hulpmiddel voor de ontwikkeling van leiderschap in heel veel organisaties. LSI geeft tevens een leidraad voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling. (Ik ben gecertificeerd voor het gebruik van LSI)

 

Net als bij Personal Coaching is een klik en vertrouwen tussen jou en mij een voorwaarde. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, verdere informatie of vraag direct een offerte aan.

 

  • Text Hover